Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 10:28

Σταρακά: «Η προσπάθεια ιδιωτικοποίησης του νερού τελειώνει σύντομα μαζί με την κυβέρνηση Μητσοτάκη»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αιχμηρή παρέμβαση για το σύνολο του περιεχομένου του νομοσχεδίου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας που ψηφίζεται αυτές τις μέρες στη Βουλή και έχει προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων, πραγματοποίησε με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα η υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Χριστίνα Σταρακά.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Σταρακά αναφέρει τα εξής:

«Η προς αποχώρηση κυβέρνηση Μητσοτάκη, με πολυνομοσχέδιο – Φρανκενστάιν του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας που ψηφίζεται αυτές τις μέρες στη Βουλή, θέλει πριν φύγει…

α) να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου για την ιδιωτικοποίηση και του νερού, του μοναδικού αγαθού που κρατήθηκε σε σταθερές τιμές την περίοδο της πανδημίας και της ακρίβειας,

β) να υπονομεύσει τον θεσμό των ενεργειακών κοινοτήτων στη χώρα μας,

γ) και να αφαιρέσει την ουσιαστική προστασία του φυσικού περιβάλλοντος από τις Περιοχές Ολοκληρωμένης Τουριστικής Ανάπτυξης.

Τα αρνείται όλα, αλλά ποιος τους πιστεύει πλέον; Ακόμα και η συμπολιτευόμενη εφημερίδα Καθημερινή σε πρωτοσέλιδο άρθρο της πριν λίγες μέρες υπογράμμιζε πως «η οριστική απόσυρση του νομοσχεδίου – εκτρώματος είναι επιβεβλημένη», και πως «αποτελεί ένα παράδειγμα πολύ κακής νομοθεσίας» καθώς πολλές διατάξεις του δίνουν «την εντύπωση ικανοποίησης σειράς ρουσφετιών και φωτογραφικών ρυθμίσεων».

Ακόμα και τις τελευταίες μέρες της, η κυβέρνηση Μητσοτάκη δουλεύει για τους ελάχιστους πλέον φίλους της, τα λίγα αλλά μεγάλα συμφέροντα που την στηρίζουν. Ματαιοπονούν. Η επόμενη κυβέρνηση της χώρας, που θα φέρει τη σφραγίδα του ΠΑΣΟΚ, θα προστατεύσει το νερό, το περιβάλλον, την ενεργειακή δημοκρατία, στέλνοντας σύντομα το νομοθετικό έκτρωμα εκεί που ανήκει, στο καλάθι των αχρήστων».

Διαβάστηκε 275 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 10:59
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/