Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023 18:11

Μετακινείται στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου ο π. Ευάγγελος Φεγγούλης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γνωστός ιερέας σε Ευρυτανία και Αιτωλοακαρνανία είναι ο π. Ευάγγελος Φεγγούλης,  Πρωτοπρεσβύτερος – Θεολόγος, Αρχιερατικός Επίτροπος Αγραίων – Αγράφων Ι.Μ. Καρπενησίου.

Έχει πολύπλευρη παρουσία και είναι γνωστός λάτρης του ποδοσφαίρου με συνεχή παρουσία στην εξέδρα του Παναιτωλικού.

Είναι και συγγραφέας και μάλιστα σήμερα στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου παρουσιάστηκε το βιβλίο του με τίτλο «Τα Άγραφα στην Επανάσταση και η συμβολή της Εκκλησίας στον αγώνα», με παρουσία πλήθους κόσμου.

Προηγήθηκε όμως μια είδηση. Την ανακοίνωσε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός κατά τη λειτουργία της Κυριακής της Σταυροπροσκυνήσεως στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης.

Είπε πως ο π. Βαγγέλης Φεγγούλης μετά το Πάσχα θα μετακινηθεί σε αυτή την ενορία, επιβεβαιώνοντας τις σχετικές  πληροφορίες του περασμένου διαστήματος.

Με ποδοσφαιρικούς όρους θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ως… « δυνατή μεταγραφή». Αλλά βέβαια το ποδόσφαιρο δεν είναι εκκλησία και σίγουρα ο π.Βαγγέλης θα έχει κρίσιμα ποιμαντικά καθήκοντα…


agrinionews.gr

Διαβάστηκε 536 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.