Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 19:19

Εντυπωσιάζει ο Α. Σ. Νεάπολης στη FOOD EXPO 2023

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σημείο αναφοράς οι νέες ποικιλίες κίτρινου και κόκκινου ακτινιδίου - Έντονο ενδιαφέρον και για τα σπαράγγια Αιτωλοακαρνανίας.

Η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη άνοιξε σήμερα τις πύλες και από το πρωί υποδέχεται τους χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η FOOD EXPO 2023, από τις πρώτες ώρες λειτουργίας της, επιβεβαιώνει ότι αποτελεί την κορυφαία έκθεση Τροφίμων και Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς, που καλύπτει τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς, και συγχρόνως ανταποκρίνεται πλήρως στον εξαγωγικό προσανατολισμό των ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Νεάπολης, πιστός στην πολιτική εξωστρέφειας που έχει υιοθετήσει, δίνει δυναμικά το παρών με στόχο την προώθηση των ακτινιδίων και των σπαραγγιών της Αιτωλοακαρνανίας. Και έχει από την πρώτη στιγμή κερδίσει τις εντυπώσεις!

Το περίπτερο του Α. Σ. Νεάπολης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών, αλλά και επιχειρηματιών του κλάδου των τροφίμων. Μάλιστα, οι νέες ποικιλίες κίτρινου και κόκκινου ακτινιδίου έχουν ήδη αναδειχθεί σε σημείο αναφοράς για την έκθεση, η οποία θα παραμείνει ανοιχτή, στο Metropolitan Expo, μέχρι και τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023.

Διαβάστηκε 446 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.