Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 19:09

Σε έκδοση ανθολογίας ποίησης με 50 Διεθνείς ποιητές, που έγινε στην Αργεντινή, συμμετέχει και ο Αγρινιώτης ποιητής Πέτρος Βελούδας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σήμερα 18 Μαρτίου 2023 ώρα 3.30 μεσημβρινή τρείς ημέρες  πρίν από την εορτή της Παγκόσμιας ημέρας Ποίησης η ένωση Αργεντινών ποιητών εξέδωσε  ανθολογία ποίησης με 50 Διεθνείς ποιητές. Αξίζει να σημειωθεί πως ο μοναδικός Έλληνας ποιητής που συμμετείχε και είναι Αιτωλοακαρνάνας και Αγρινιώτης είναι ο Πέτρος Κυριάκου Βελούδας- ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ-ΔΕΕΛ, ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΙΗΣΗΣ AMCL ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΙΗΤΩΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ WORLD SOCIETY OF POETS-WSP, WRITERS UNION, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ,ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ-ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.

Διαβάστηκε 557 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.