Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 18:17

Σπήλιος Λιβανός: Προκηρύσσονται εννέα θέσεις μόνιμων ιατρών στα Νοσοκομεία Μεσολογγίου και Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την προκήρυξη εννέα θέσεων μόνιμων ιατρών στα Νοσοκομεία Μεσολογγίου και Αγρινίου ανακοίνωσε ο π. Υπουργός & Βουλευτής της ΝΔ, Σπήλιος Λιβανός, σε νέα  συνάντησή του  στο Αγρίνιο με τους εκπροσώπους της διοίκησης και των εργαζομένων των δύο νοσοκομειακών ιδρυμάτων της Αιτωλοακαρνανίας.

Ο κ. Λιβανός ευχαρίστησε τον Διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου κ. Μιχ. Σερασκέρη, καθώς και την Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Νοσοκομείου Μεσολογγίου κ. Ελένη Φιλιπποπούλου,τους γιατρούς, το νοσηλευτικό, το παραϊατρικό και το διοικητικό προσωπικό για τις προσπάθειες που συνεχώς καταβάλουν για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων, την αντιμετώπιση παθογενειών, αλλά και τις πρωτοβουλίες που έχουν αναλάβει προκειμένου να διασφαλιστεί η λειτουργικότητά και των δύο νοσοκομείων.

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, τους διαβεβαίωσε για μία ακόμη φορά ότι θα είναι με όλες του τις δυνάμεις ενεργός συμπαραστάτης στον αγώνα τους για την επίτευξη της άρτιας λειτουργίας των δύο νοσοκομείων και την απρόσκοπτη παροχή όλων των υπηρεσιών υγείας στους πολίτες.

«Στόχος της κυβέρνησης μας είναι η ενίσχυση του ΕΣΥ, ώστε οι πολίτες να έχουν την δημόσια υγεία που δικαιούνται στην περιοχή μας. Σήμερα, βγαίνουν οι προκηρύξεις για εννέα θέσεις μονίμων ιατρών, πέντε στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου και τέσσερις στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Με αυτές, θα καλύψουμε κάποια από τα βασικά κενά που υπάρχουν στα δύο Νοσοκομεία. 
Συνεχίζουμε τις προσπάθειες για την κάλυψη και των υπολοίπων κενών».

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε επίσης και η αίτηση του ΔΣ προς το Υπουργείο Υγείας αναφορικά με τη δημιουργία του Αιμοδυναμικού Τμήματος του Νοσοκομείου Αγρινίου, του οποίου ο πλήρης φάκελος έχει ήδη κατατεθεί και αναμένουμε να εγκριθεί στις επόμενες  ημέρες.

«Είναι ένα αίτημα το οποίο το θέτει το σύνολο των πολιτών της Αιτωλοακαρνανίας και το απαιτούν τα κρούσματα που έχουμε στην περιοχή μας», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Λιβανός.

Διαβάστηκε 356 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.