Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 14:57

Ο ROSS THE BOSS Θα Είναι Guest Στο Ντεμπούτο Άλμπουμ Των DISTORTED REFLECTION!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι και περήφανοι που ανακοινώνουμε ότι ο Ross Friedman θα είναι ο guest κιθαρίστας για το επερχόμενο άλμπουμ των Distorted Reflection! Ο θρυλικός Αμερικανός metal κιθαρίστας θα παίξει το σόλο για το έκτο τραγούδι "Cassandra" και αυτό θα είναι επίσης το τρίτο single και lyric video από το ντεμπούτο μας άλμπουμ \m/ DOOM RULES ETERNALLY!!!
Στο άλμπουμ "Doom Rules Eternally" θα συμμετέχουν και άλλοι δύο σημαντικοί καλεσμένοι! Ο εμβληματικός Έλληνας κιθαρίστας Γιάννης Δρόλαπας θα παίξει το σόλο για το τελευταίο τραγούδι "The Eternal Gate" και ο Νικόλας Λεπτός (Arrayan Path, Warlord), ένας από τους καλύτερους metal τραγουδιστές στην Κύπρο και τη μητέρα Ελλάδα, θα τραγουδήσει το εναρκτήριο "Mr. Snake".

Η ηχογράφηση, η μίξη και το mastering για το πρώτο άλμπουμ των DISTORTED REFLECTION θα ολοκληρωθούν αυτό το καλοκαίρι. Αμέσως μετά, το συγκρότημα θα αποκαλύψει τη δισκογραφική που θα κυκλοφορήσει τη δουλειά και τα 3 lyric βίντεο με αυτούς τους σπουδαίους καλεσμένους. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις.

Doom Rules = D.R.

Distorted Reflection = D.R.

Eternally...

https://www.facebook.com/distortedreflectiondoom

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

LINE UP:
Stelios Pavlou: Drums
Kostas Salomidis: Guitar, Vocals
Vangelis Yalamas: Bass, Synth, Backing Vocals

GUESTS:
Giannis Drolapas: Guitar Solo on “The Eternal Gate”
Ross Friedman: Guitar Solo on “Cassandra”
Nicholas Leptos: Vocals on “Mr. Snake”

Cover Artwork, CD Artwork and Logo Artwork by Tomas Arfert
Recorded, Mixed and Mastered by Vangelis Yalamas at Fragile Studio
Drums Recorded and Edited by Dionisis Christodoulatos at CFN Recordings Studio

 


Διαβάστηκε 388 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.