Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 18:47

Δώρα Χρυσικού: “Ήμουν φαλακρή, με την τομή και μου έλεγε…” – Λύγισε η Μενεγάκη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Δώρα Χρυσικού, πρωταγωνίστρια της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς, βρέθηκε ως καλεσμένη την Δευτέρα 13/3 στον καναπέ της εκπομπής του καναλιού, Ελένη, και προχώρησε σε μία πολύ συγκινητική εξομολόγηση για την ζωή της, η οποία έκανε μέχρι και την Ελένη Μενεγάκη να “λυγίσει”.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας της, καθώς πριν από λίγα χρόνια πέρασε καρκίνο, και εξήγησε ποια είναι η κατάστασή της τώρα και τι συνέβη με τον σύζυγό της μόλις ενημερώθηκε για την ασθένειά της τότε.

Πρώτα από όλα, όμως, η παρουσιάστρια θέλησε να την ευχαριστήσει, διότι έμεινε άφωνη με την κίνησή της: «Σε ευχαριστώ πολύ για την κίνηση που έκανες. Μου την έφεραν την ανθοδέσμη στο καμαρίνι μου και έμεινα άφωνη και λέω «δεν γιορτάζω σήμερα, ποιος με σκέφτηκε; Κάποιος θέλησε να μου πει «καλή εβδομάδα». Αγάπη μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ, εγώ έπρεπε να σου πάρω αυτή την ανθοδέσμη. Να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που μέσα στον τρελό σου χρόνο με σκέφτηκες και έχεις τη διάθεση να έρθεις εδώ, να κάτσεις στον καναπέ μου και να κάνουμε μία κουβέντα…».

Και η ηθοποιός της είπε «Το έκανα αυθόρμητα, ό, τι σου έγραψα ισχύει. Δεν κολακεύω εγώ. Το ένιωθα και το έκανα» και έπειτα ξεκίνησε λέγοντας: «Είμαι πολύ καλά σε αυτή την περίοδο της ζωής μου, είμαι γερή, είμαι υγιής, όταν έχεις υγείας μπορείς να τα παλέψεις όλα. Οι άνθρωποι θεωρούμε ότι είμαστε άτρωτοι και μόνο όταν μας χτυπήσει κάτι την πόρτα αρχίζουμε και σκεφτόμαστε διαφορετικά».

Και συμπλήρωσε: «Σε λίγες ημέρες έχω τα γενέθλιά μου και κλείνω τα 46 και παράλληλα λέω ότι κλείνω και τα 2, γιατί το ένα είναι η ηλικία μου η βιολογική και τα 2 είναι από την ημέρα που έκανα την επέμβαση και ξεπέρασα τον καρκίνο».

«Το άγχος αυτό δεν φεύγει ποτέ από μέσα σου, μαθαίνει να ζεις με αυτό. Έχεις τον φόβο, αλλά μετά από ένα σημείο το κοντρολάρεις», επισήμανε έπειτα.

Λίγο αργότερα, όμως, εξομολογήθηκε: «Είμαι σε μια σχέση πολλά χρόνια και η οποία έχει περάσει από πολλά μετερίζια. Το θέμα με την ασθένειά μου είναι κάτι που με έχει πείσει πια ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ο δικός μου άνθρωπος, είναι ο σύντροφος της ζωής μου. Έχω έρθει σε επαφή με πάρα πολλές γυναίκες, το οποίο είναι πάρα πολύ σοκαριστικό, που μου είπαν ότι “ήμουν παντρεμένη, είχα παιδιά και με το που έμαθε ο άντρας μου ότι αρρώστησα, έφυγε, με παράτησε”».

«Οπότε εγώ, το λέω και είναι πολύ συγκινητικό, που είχα έναν άνθρωπο, ο οποίος με έκανε μπάνιο. Ήμουν φαλακρή, με την τομή, χωρίς μαλλιά και μου έλεγε “είσαι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου”. Δεν με έκανε ποτέ να αισθανθώ ότι δεν είμαι ποθητή, ότι πια έχω τελειώσει ως γυναίκα. Αυτό ήταν κάτι που το κάναμε μαζί γιατί ότι και να ένιωθα εγώ, ότι και να έλεγα στον εαυτό μου, αν είχα απέναντί μου έναν άνθρωπο, ο οποίος ήταν αδιάφορος…», πρόσθεσε.

Και κατέληξε: «Έμαθα εκ των υστέρων ότι κάποιοι του είπαν “και τώρα θα μείνεις με τη Δώρα που αρρώστησε; Και τι θα κάνεις;”. Και τους είπε “τι εννοείς; Η Δώρα είναι ο άνθρωπός μου. Ήταν, είναι και μακάρι να είναι”».

Πηγή: youweekly.gr

Διαβάστηκε 464 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.