Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 10:35

Σημαντική διάκριση για το 12ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου - Βραβεύτηκε από την Παιδική HELMEPA

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην ετήσια Πανελλήνια συνάντηση αντιπροσώπων της Παιδικής HELMEPA, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, την Παρασκευή 10 Μαρτίου, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας , εκπροσώπησε το 12ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου.

Το Σχολείο του Αγρινίου, πραγματοποίησε τις περισσότερες περιβαλλοντικές δράσεις, από όλα τα Σχολεία της Δυτικής Ελλάδας, σχετικά με την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος και βραβεύτηκε γι’ αυτό.

Στη συνάντηση αυτή βραβεύτηκαν επίσης, η εκπρόσωπος της μαθητικής περιβαλλοντικής ομάδας του Σχολείου, Αλεξάνδρα Αβράμπου, μαθήτρια Ε΄ τάξης, καθώς και ο συντονιστής του εκπαιδευτικού προγράμματος, Ηλίας Κυρίος, εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής και ο Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, Θεόδωρος Τσιλίκας.

Στην Πανελλήνια συνάντηση της παιδικής HELMEPA συμμετείχαν οι 13 βραβευμένοι εκπαιδευτικοί και μαθητές (ένας από κάθε Περιφέρεια) καθώς και οι γονείς των μαθητών.

Όλοι μαζί ένωσαν τις φωνές τους και πέρασαν το μήνυμα: ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ! Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ! 

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 568 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.