Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 18:40

Σασμός: Χαμός στο χειρουργείο – Η καρδιά του Αντώνη σταματά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά τον φρικτό πυροβολισμό, ο Αντώνης μπαίνει στο χειρουργείο, σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, στη σειρά Σασμός. Όλα φαίνονται μάταια.. Οι γιατροί ενημερώνουν τους συγγενείς πως η κατάστασή του είναι πολύ κρίσιμη.

Η Μαρίνα καταρρέει στο πλευρό του, δε φεύγει λεπτό από το νοσοκομείο. Η Αργυρώ στέκεται κοντά της και την παρηγορεί, με όσες δυνάμεις της έχουν απομείνει. Η οικογένεια περνάει ξανά τα ίδια και ο πόνος αυτή τη φορά είναι αβάσταχτος.

Ο Αντώνης μπαίνει σε ένα κρίσιμο -για τη ζωή του- χειρουργείο. Η Μαρίνα προσεύχεται, όμως τα νέα δεν είναι και τόσο καλά. Ο αστυνόμος παθαίνει ανακοπή καρδιάς και οι γιατροί δυσκολεύονται να τον επαναφέρουν.

Η Μαρίνα ουρλιάζει. Όλοι τρέχουν στο πλευρό της, την αγκαλιάζουν σφιχτά, προσπαθούν να την ηρεμήσουν. Την τελευταία στιγμή, ο Αντώνης συνέρχεται, όμως παραμένει σε κωματώδη κατάσταση..

Οι γιατροί ενημερώνουν πως ο αστυνόμος ξεπέρασε τον μεγάλο κίνδυνο. Βέβαια, το μόνο που μένει, είναι να ξυπνήσει… Θα καταφέρει ο Αντώνης να βγει ζωντανός από την εντατική, ή θα χρειαστεί κι άλλα χειρουργεία, στη σειρά Σασμός; Η αγωνία κορυφώνεται.

youfly.com

Διαβάστηκε 681 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.