Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 04 Μαρτίου 2023 09:46

Αυτή η Νύχτα Μένει: Το τέλος για Νίτσα και Γιώργη στη σειρά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την ανατροπή θα κάνουν η Νίτσα και ο Γιώργης, στο τέλος της σειράς “Αυτή η Νύχτα Μένει”. Φαίνεται πως ο επιμένων νικά, καθώς ο Γιώργης θα καταφέρει στο φινάλε να κρατήσει τη γυναίκα της ζωής του στην αγκαλιά του.

Όλοι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η Νίτσα, αν και διστακτική, του δίνει την ευκαιρία να της αλλάξει τη ζωή. Εκείνος της κάνει πρόταση γάμου και η Νίτσα δέχεται, αφού, όμως, πρώτα του εκμυστηρευτεί τα πάντα για τη ζωή της.

Η Νίτσα κάνει το μεγάλο βήμα και περιγράφει στον Γιώργη όλο το σκοτεινό παρελθόν της. Του αναφέρει τον πατριό της, τη φωτιά, το παιδί.. Ο Γιώργης την ακούει με προσοχή και την αγκαλιάζει σφιχτά, χωρίς να μετανιώνει την πρότασή του.


Οι ανιψιές του Γιώργη χαίρονται με αυτή την εξέλιξη, η μητέρα του, όμως, όχι. Το ζευγάρι συγκατοικεί και περνά πολύ χρόνο μαζί. Η Νίτσα χαμογελάει και ελπίζει πως όλα θα πάνε καλά, από εδώ και στο εξής.

Ο γάμος μπαίνει σε διαδικασία οργάνωσης. Όλοι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.. Βέβαια, ο Τάσος καραδοκεί και η Νίτσα τρέμει πως την τελευταία στιγμή, όλα θα τιναχθούν στον αέρα…

Παρά τις ανατροπές και τις συγκρούσεις, η Νίτσα και ο Γιώργης θα καταφέρουν να παραμείνουν μαζί ως το τέλος, της σειράς “Αυτή η Νύχτα Μένει”. Ο έρωτας αυτός δε θα σβήσει ξαφνικά.

youfly.com

 

Διαβάστηκε 1813 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.