Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 19:29

Μητσοτάκης: Εκλογές την άνοιξη, το πότε θα το ακούσετε στην ώρα του (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετέχει σε συζήτηση στο Συνέδριο με θέμα “ygeiamou 2023 – Σύγχρονο Σύστημα Υγείας με επίκεντρο τον Άνθρωπο”.

Για την ημερομηνία των εκλογών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι “το να κάνει μια κυβέρνηση πρόωρες εκλογές, σε ένα ευνοϊκό δημοσκοπικό περιβάλλον, με πλειοψηφία που εξαντλεί την τετραετία, μπορεί να μην το έχουμε συνηθίσει τελευταία, αλλά είναι απολύτως θετικό.

Αυτή την στιγμή έχουμε κοινοβουλευτικό έργο και εφόσον αποφασίσω να προσφύγω σε εκλογές πριν την λήξη της θητείας θα τηρηθούν όλες οι συνταγματικές προβλέψεις. Δεν έχω κρύψει ότι οι εκλογές θα γίνουν την Άνοιξη. Πιστεύω ότι έχουμε βάσιμες πιθανότητες να είμαστε αυτοδύναμοι στη δεύτερη κάλπη”.

“Ο κ. Τσίπρας εκφραστής του Πολακισμού”

Τόνισε ακόμα ότι “έχω μιλήσει πολλές φορές για τον κίνδυνο της απλής αναλογικής. Η ενισχυμένη αναλογική είναι ένα σύστημα που χρησιμοποίησε δύο φορές ο κ. Τσίπρας για να εκλεγεί και να παραμείνει στην κυβέρνηση. Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα αυτό που συμβαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ. Το ζήτημα δεν είναι ο κ. Πολάκης, αλλά ο Πολακισμός ως αντίληψη αυτής της πολιτικής και βασικός εκφραστής της είναι ο κ. Τσίπρας”.

“Ο κ. Παππάς παραμένει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ…”

Για τον Νίκο Παππά, ο Πρωθυπουργός ανέφερε: “Πήραμε μέτρα, όταν είχαμε περιστατικά που μας πλήγωσαν. Αλλά ο κ. Παππάς, υπήρξε ο στενότερος συνεργάτης του κ. Τσίπρα. Καταδικάστηκε αμετάκλητα, 13-0, από το Ανώτατο, το Υπερ-Ανώτατο δικαστήριο.

Κι ο κ. Τσίπρας λέει ότι θα πρέπει να κριθεί από το φυσικό δικαστή. Ενώ καταδικάστηκε για παράβαση καθήκοντος, το πιο ατιμωτικό, θα έλεγα, παράπτωμα. Κι ο κ. Παππάς παραμένει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Τα συμπεράσματα δικά σας”.

Δείτε όσα είπε ο Πρωθυπουργός

newsit.gr

Διαβάστηκε 367 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 19:33
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/