Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023 23:53

Κράτα σημειώσεις: Οι 6 στάσεις για σεξ… κάτω από τα σκεπάσματα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αδιαμφισβήτητα, κατά τη διάρκεια του χειμώνα, δεν παίρνετε εύκολα την απόφαση να πετάξετε τα ρούχα σας και να βγείτε από τα σκεπάσματα, προκειμένου να κάνετε σεξ ειδικά αν δεν υπάρχει θέρμανση στο σπίτι.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες στάσεις τις οποίες μπορείτε να τις απολαύσετε χωρίς να αποχωριστείτε τα σκεπάσματα του κρεβατιού.

Δείτε ποιες είναι:

Το χειμερινό ιεραποστολικό

Η πιο εύκολη στάση για να εκτελεστεί κάτω από το πάπλωμα. Η στάση που γνωρίζεις, που αγαπάς, που εμπιστεύεσαι. Σε αυτή την παραλλαγή, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου, προκειμένου να κρατήσεις το πάπλωμα σταθερό από πάνω σας, ενώ αν θέλετε να δοκιμάσετε και κάτι διαφορετικό, μπορείς να προσθέσεις και ένα μαξιλάρι κάτω από τους γοφούς της παρτενέρ σου.

Το αγκαλιασμένο κουτάλι

Αυτή η στάση προσφέρει τόσο απόλαυση, όσο και ζεστασιά. Σκεπάζεστε και οι δύο και κάθεστε στο πλάι. Ποιος δεν θέλει να κάνει σεξ και παράλληλα να είναι αγκαλιασμένος με το ταίρι του.

Η ξαπλωμένη καουμπόισσα

Όταν έχει κρύο, το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι είναι να πετάξεις το πάπλωμα κάτω. Σε αυτή την παραλλαγή του γνωστού cowgirl, η κοπέλα είναι πάνω σου, αλλά πέφτει με το σώμα της στο στήθος σου.

Ο τυλιγμένος λωτός

Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια κάθετη στάση, αλλά η κουβέρτα ή το πάπλωμα πρέπει να είναι τυλιγμένο γύρω σας. Εσύ κάθεσαι οκλαδόν και η κοπέλα ανεβαίνει πάνω σου, κοιτάζοντας ο ένας τον άλλον.

Η πολική αρκούδα

Όπως λέει και το όνομα της συγκεκριμένης στάσης, η γυναίκα κάθεται στα τέσσερα, με τον άνδρα να κάνει την διείσδυση από πίσω, τυλίγοντας τα σώματα και των δύο με το πάπλωμα.

Το hot dog

Το κλασσικό doggy-style στην χειμερινή παραλλαγή του είναι ιδανικό όχι μόνο για να μην κρυώσετε, αλλά και για να κάνετε την ατμόσφαιρα «καυτή». Το διαφορετικό εδώ είναι πως αντί η γυναίκα να κάθεται στα τέσσερα, ξαπλώνει μπρούμυτα, με τον άνδρα να είναι από πάνω της.

pronews.gr

Διαβάστηκε 625 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.