Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 18:51

Σασμός: Ο Αντώνης κάνει πρόταση γάμου στην Μαρίνα! (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εξελίξεις που συγκλονίζουν στο αποψινό επεισόδιο του Σασμού. Ο Αντώνης κάνει πρόταση γάμου στην Μαρίνα. O Ευθύμης στήνει παγίδα στο Μαθιό και τον ενοχοποιεί για το φόνο του Παύλου.

Η Μαρίνα ανακοινώνει στην Αργυρώ κάτι που θα την ταράξει, ενώ Παύλος και Καλλιόπη έχουν μια συζήτηση που θα ξυπνήσει μνήμες του παρελθόντος. Ο Μαθιός και ο Αστέρης σχεδιάζουν τη ζωή τους με την Βασιλική και την Αργυρώ, δυστυχώς όμως τα γεγονότα θα τους προλάβουν για ακόμα μία φορά… Η σχέση της Θοδώρας και του Λευτέρη περνά μεγάλη κρίση και η κατάσταση μοιάζει μη αναστρέψιμη.

Ο Λευτέρης βυθίζεται όλο και περισσότερο στην απόγνωση, την ίδια ώρα που ο κλοιός για το φόνο του Πάνου σφίγγει. Η δίψα για εκδίκηση δύο προσώπων θα ενοχοποιήσουν το πλέον απρόσμενο άτομο. Ο παπά-Μιχάλης προσπαθεί να συμβουλεύσει τον Νικηφόρο για το τεστ DNA, ενώ η Τζένη παίρνει μια παράτολμη απόφαση.

Δείτε απόψε, Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, στις 21:00

Δείτε το trailer εδώ:

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 561 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.