Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 18:28

Σασμός: Με μια δυσάρεστη έκπληξη έρχονται αντιμέτωποι Αργυρώ, Αστέρης και Βαγγέλης (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Καταιγιστικές εξελίξεις στον Σασμό στο αποψινό επεισόδιο. Με μια δυσάρεστη έκπληξη έρχονται αντιμέτωποι Αργυρώ, Αστέρης και Βαγγέλης. Ο Σταύρος έχει πάλι εξαφανιστεί με το παιδί.

Ο Σταύρος έχει εγκαταλείψει την καλύβα κι έχει πάλι εξαφανιστεί με το παιδί. Αργυρώ, Αστέρης, Βαγγέλης προσπαθούν να μάθουν από τον βοσκό πού έχει πάει ο Σταύρος με το παιδί.

Ο Αστέρης παίρνει την πρωτοβουλία και ενημερώνει τον Αντώνη Φραγκιαδάκη για το κρησφύγετο του Σταύρου. Όλες οι αστυνομικές δυνάμεις ενεργοποιούνται και η καταδίωξη αρχίζει.

Πίσω στο χωριό επικρατεί ανησυχία για την εξαφάνιση όλων και η Καλλιόπη είναι σε αναμμένα κάρβουνα για τους γιους της. Παράλληλα, ο Λευτέρης ενημερώνει τον Αντώνη για τον φόνο του Πάνου, ενώ ο Ευθύμης αντιμετωπίζει την οργή της Βασιλικής, αλλά και του Παύλου.

Δείτε το trailer εδώ:

«Σασμός», Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 463 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.