Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023 18:42

Εκλογές 2023: «Κλειδώνει» η 9η Απριλίου για τις κάλπες – Τι λένε συνεργάτες του Μητσοτάκη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Κλειδώνει» όπως φαίνεται η ημέρα διεξαγωγής των εκλογών. Όπως αποκάλυψε από το Μόναχο η ανταποκρίτρια του OPEN Σοφία Φασουλάκη, συνεργάτες του πρωθυπουργού ρωτήθηκαν επίμονα από τους δημοσιογράφους για την ημερομηνία των εκλογών και όλα δείχνουν πως έχει κλειδώσει η ημερομηνία της 9ης Απριλίου για να στηθούν οι κάλπες, που φαίνεται και από τα λεγόμενα του Κυριάκου Μητσοτάκη τις τελευταίες ημέρες.

Ο πρωθυπουργός έβαλε τέλος σε φημολογίες για περαιτέρω παροχές, λέγοντας ότι «είχε να δώσει η κυβέρνηση το έδωσε» ενώ κάλεσε όλους τους απόδημους «να μπουν στην πλατφόρμα να ψηφίσουν ή να πάρουν το αεροπλάνο και να ψηφίσουν καθώς καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη».

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ της Κατερίνα Κοκκαλιάρη για το ethnos.gr, το γεγονός ότι ο βασικός κορμός των νέων μέτρων θα μπει σε εφαρμογή τον Μάρτιο ενισχύει ακόμα περισσότερο το σενάριο για εκλογές την δεύτερη Κυριακή του Απριλίου. Σε μια τέτοια περίπτωση -εφόσον δεν προκύψει κυβέρνηση στις εκλογές της απλής αναλογικής- οι δεύτερες κάλπες θα γίνουν στις 14 ή στις 21 Μαΐου.

Τα γαλάζια ψηφοδέλτια πάντως είναι σχεδόν έτοιμα – μπαίνουν απλά οι τελευταίες «πινελιές» – και στόχος είναι να σταλεί και ένα μήνυμα ανανέωσης. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης χθες είπε πως στην επόμενη κυβέρνηση θα υπάρχουν νέα πρόσωπα και περισσότερες γυναίκες.

agriniopress.gr
Διαβάστηκε 281 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/