Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 18:15

Τάνια Κικίδη - Για Ένα Όνειρο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Τάνια Κικίδη έχει ήδη χαράξει την δική της ξεχωριστή πορεία συνεργαζόμενη με πολλούς γνωστούς εγχώριους και ξένους καλλιτέχνες.

Η δεκαετής συνεργασία της εμφανιζόμενη δίπλα στο Βασίλη Παπακωνσταντίνου της έδωσε την ευκαιρία να αναδειχθεί σε μια από τις κορυφαίες τραγουδίστριες/performers στο χώρο του ελληνικού ροκ και όχι μόνο.

Μετά την αποχώρηση της απο τις μεγάλες σκηνές, μένοντας πιστή σ' αυτό που αγαπάει περισσότερο αφιερώθηκε στο αγγλόφωνο ροκ με ελάχιστες συμμετοχές σε ελληνόφωνα τραγούδια.

Το 2020 υπέγραψε συμβόλαιο με την Αμερικανική δισκογραφική Grooveyard Records NY, USA και κυκλοφόρησε το 1o της προσωπικό αγγλόφωνο full album με τον τίτλο 'Rock ‘n Roll Paradise’ σε μουσική, στίχους και παραγωγή του Σταύρου Παπαδόπουλου με executive producer τον Joe Romagnola. Ο επόμενος δίσκος της με την αμερικανική δισκογραφική έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2023.

Μετά από 7 χρόνια απουσίας απο τα ελληνόφωνα τραγούδια, η Τάνια Κικίδη επιστρέφει με την μπαλάντα ''Για Ένα Όνειρο'' ξεδιπλώνοντας τις ερμηνευτικές της ικανότητες σε ένα ελληνικο τραγούδι του οποίου τους στίχους,τη μουσική και την παραγωγή έγραψε και επιμελήθηκε ο Σταύρος Παπαδόπουλος.

Το τραγούδι και το βίντεο κλιπ του που γυρίστηκε στην Χαλκίδα και την Καβάλα σε μια παραγωγή της Freerock Films κυκλοφορεί από την Alpha Records σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής.

Βρείτε το στις ψηφιακές πλατφόρμες

Δείτε το βίντεο κλίπ

CREDITS

Ερμηνεία: Τάνια Κικίδη
Μουσική: Σταύρος Παπαδόπουλος
Στίχοι: Σταύρος Παπαδόπουλος

Το ''ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ'' ηχογραφήθηκε στο FREEROCK RECORDING STUDIO στη Χαλκίδα.

Ηχογράφηση / Μίξη / Παραγωγή: Σταύρος Παπαδόπουλος (Κιθάρες, Μπάσο, Πλήκτρα, Drum programming)

To βίντεο κλιπ γυρίστηκε σε τοποθεσίες στην Χαλκίδα και στην Καβάλα.

Παραγωγή / Film editing: FREEROCK FILMS

Διαβάστηκε 329 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.