Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  11:05 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 20:46

Νοσοκομείο Μεσολογγίου : Kινητοποίηση προγραμματίζουν οι εργαζόμενοι για τις 15/2

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Έκτακτη Γενική Συνέλευση πραγματοποίησε χθες στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, το Σωματείο Εργαζομένων, με θέμα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Νοσηλευτική Μονάδα και τη συνεχή υποβάθμισή της, καθώς και τον προγραμματισμό κινητοποιήσεων του Σωματείου.

Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν πορεία από την πύλη του Νοσοκομείου προς την Κεντρική Πλατεία Μεσολογγίου την Τετάρτη 15/02/2023 και ώρα 11:30.

Βασικό αίτημα των εργαζομένων ήταν και παραμένει η κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων ιδίως στην ιατρική υπηρεσία του Νοσοκομείου, καθώς κλινικές αιχμής, λόγω της υποστελέχωσης αδυνατούν να καταθέσουν εφημεριακό πρόγραμμα καθ’όλη τη διάρκεια του μήνα. Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται επίσης για τις μετακινήσεις προσωπικού από το Μεσολόγγι προς το Νοσοκομείο Αγρινίου, που όπως εκτιμούν επιτείνουν το πρόβλημα, ενώ παράλληλα εκτιμούν ότι οι μετακινήσεις προσωπικού από Κέντρα Υγείας της περιοχής δεν λύνουν τα προβλήματα. Πρόσφατη είναι εξάλλου και η καταγγελία του Ιατρικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας για περιστατικό με εντέλλεσθε σε γιατρό Κέντρου Υγείας προκειμένου να εφημερεύσει στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, ένα εντέλλεσθε που σύμφωνα με την καταγγελία υλοποιήθηκε με τη… “συνδρομή” περιπολικού στο σπίτι του γιατρού.

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 241 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.