Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:19 πμ
 
wm small
Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 20:04

Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Ανοίγουν οι αιτήσεις – Ποιοι το δικαιούνται

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους-δικαιούχους του στεγαστικού επιδόματος των Δημοσίων Ι.Ε.Κ. του Υ.ΠΑΙ.Θ., για το έτος κατάρτισης 2021-2022, ότι στο σχετικό πληροφοριακό σύστημα θα υποβάλλονται αιτήσεις από την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023 έως και την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ειδική εφαρμογή στεγαστικού επιδόματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://stegastiko.minedu.gov.gr (ή μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων), προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους.

Για την πρόσβαση στην εφαρμογή του στεγαστικού επιδόματος απαιτείται πιστοποίηση μέσω του συστήματος TAXIS της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.

Περισσότερες πληροφορίες δίδονται στη σχετική εγκύκλιο που αφορά στη χορήγηση του στεγαστικού επιδόματος για το έτος 2021-2022.

pronews.gr

Διαβάστηκε 226 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.