Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  12:16 πμ
 
wm small
Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 19:49

Τραπεζιώτης: Ρωτάει γιατί “απουσίαζε” ο Παπαναστασίου από συνάντηση για τα διόδια της Γέφυρας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εξήγηση για το γεγονός ότι ο Γιώργος Παπαναστασίου δεν συμμετείχε σε συνάντηση δημάρχων για το κόστος των διοδίων της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου ζητάει ο Δημήτρης Τραπεζιώτης, για το “Δίκτυο Ενεργών Πολιτών” .

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Δικτύου Ενεργών Πολιτών:

Στις 24/1/2023 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Πάτρας η συνάντηση τριών Δημάρχων με θέμα το αυξημένο κόστος στα διόδια της γέφυρας Ρίου
Αντιρρίου.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι Δήμαρχοι Πατρέων Κώστας Πελετίδης, Μεσολογγίου Κώστας Λύρος και Ναυπακτίας Βασίλης Γκύζας.

Η συζήτηση έγινε στο πλαίσιο συνεργασίας για κοινή δράση με στόχο όχι απλώς την μη αύξηση, αλλά και την μείωση των διοδίων, σε ό,τι αφορά στους διερχόμενους των τριών περιοχών, δεδομένου ότι υπάρχουν εργαζόμενοι, γιατροί, εκπαιδευτικοί και άλλοι επαγγελματίες, καθώς και φοιτητές, που την χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση.

Και αναρωτιόμαστε εδώ στο Δήμο Αγρινίου, οι κάτοικοι αυτής της περιοχής (πόλη του Αγρινίου, διευρυμένος Δήμος) είμαστε υπεράνω της ακρίβειας στα διόδια της εν λόγω γέφυρας, δεν μας αφορά, προτιμάμε να πληρώνουμε όσο όσο;;;; δεν υπάρχουν εδώ πολίτες που τη χρησιμοποιούν τακτικά;;; Η απάντηση είναι επιβεβαιωτική, ναι την χρησιμοποιούμε ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ και θέλουμε η τιμή να μειωθεί όπως θα το απαιτήσουν οι τρεις Δήμαρχοι, Πατρέων Κώστας Πελετίδης, Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος και Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας.

Ωστόσο ο πρώτος πολίτης του Δήμου Αγρινίου κ. Παπαναστασίου που έπρεπε να παρίσταται και να είναι ο τέταρτος Δήμαρχος σε αυτή τη συνάντηση ΈΛΑΜΨΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΊΑΣ ΤΟΥ!!! Μπορεί τουλάχιστον εκ των υστέρων να μας εξηγήσει το γιατί;;;

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 322 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα