Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  11:54 μμ
 
wm small
Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 19:48

Συνάντηση του Δημάρχου Θέρμου με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης – Στο τραπέζι οι αποζημίωσες των παραγωγών εσπεριδοειδών της Μυρτιάς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ταξίδι «αστραπή» πραγματοποίησε σήμερα στην Αθήνα ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας ώστε να συναντηθεί με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Στύλιο για το θέμα της αποζημίωσης των παραγωγών εσπεριδοειδών της Μυρτιάς, λόγω του μύκητα «Οργανισμός Καραντίνα – Μαύρος Ακανθώδης Αλευρώδης», μέσω διαθέσιμου χρηματοδοτικού προγράμματος.

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντάρα: “συμφωνήθηκε η άμεση αποστολή εκτιμητών για την αποτίμηση της ζημιάς, σε συνδυασμό με την προσπάθεια παραγωγής και προώθησης με χρηματοδότηση του ΥΠΑΑΤ του αντιδότου παράσιτου που θα σκοτώσει τον παραπάνω ιό και θα προστατευθούν καλλιέργειες και παραγωγή”!

Τέλος ο Δήμαρχος Θέρμου μέσω της ανάρτησή του στο facebook ανέφερε: “Ευχαριστώ τον υφυπουργό, τους υπηρεσιακούς παράγοντες του ΥΠΑΑΤ και φυσικά την εξαιρετική φίλη Λιλυ Καλογεωργου για την άρτια προετοιμασία της συνάντησης”.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 200 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.