Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 19:29

Οι ανοιχτές θέσεις εργασίας της εβδομάδας – Λίστα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι ειδικότητες – Πού θα στείλετε βιογραφικό

Διάφορες ανοιχτές θέσεις εργασίας σε καταστήματα, γραφεία και επιχειρήσεις είναι ανοιχτές αυτή την εβδομάδα στο Αγρίνιο. Δείτε που θα επικοινωνήσετε και που θα στείλετε βιογραφικό:


ΖΗΤΕΙΤΑΙ μάγειρας για ετήσια απασχόληση σε εστιατόριο στην περιοχή του Αγρινίου. Τηλ. 6948 317474. e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ Αλεξάνδρα Μπιτχαβά αναζητούν καθηγητή/τρια για μόνιμο συνεργάτη σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον. Περαιτέρω πληροφορίες και επικοινωνία στείλτε βιογραφικό σημείωμα (CV) στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή καλέστε στο τηλέφωνο 6974439121.


Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Διανομών «Στρεμμένος ΕΠΕ» ζητά να προσλάβει άμεσα (άνδρα – γυναίκα), για να στελεχώσει την θέση ΥΠΕΥΘΥΝΟ/Η (ΤΙΜΟΛΟΓΙΣΗ – ΑΠΟΘΗΚΗ)

Απαραίτητα προσόντα:

  • Απόφοιτος Λυκείου (απαραίτητη προϋπόθεση)
  • Ηλικία μέχρι 30 ετών
  • Γνώση Αγγλικών
  • Προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άνδρες υποψήφιους
  • Δίπλωμα οδήγησης (Γ’ Κατηγορία επιθυμητή προϋπόθεση)
  • Δυναμική προσωπικότητα με επικοινωνιακές ικανότητες
  • Θέληση για μάθηση και ικανότητα εξέλιξης

Η εταιρεία προσφέρει:

  • Προοπτικές εξέλιξης σε ένα δυναμικό χώρο
  • Σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με συνεχή εκπαίδευση

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν πλήρες βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ NOVA Αγρινίου ζητά πωλητή/τρια καταστήματος, άνω των 25 ετών, με προϋπηρεσία στις πωλήσεις. Aποστολή βιογραφικών στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ άτομα για τις θέσεις του delivery & barista. Part time & Full time. Τηλ. 2641020989 και 6948526575.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ κοπέλα εως 30 ετών, για θέση γραμματειακής υποστήριξης & τηλεφωνικών πωλήσεων με άριστες γνώσεις Ηλεκτρονικού Υπολογιστή & Αγγλικών, από εταιρεία στο Αγρίνιο, για πλήρη απασχόληση. Απαραίτητα προσόντα: Πτυχιούχος, εμπειρία τουλάχιστον 2-3 ετών, ομαδικότητα, άνεση στην επικοινωνία. Αποστολή βιογραφικού στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που ασχολείται με εισαγωγή και εμπόριο καφέ, ζητείται άτομο με εμπειρία για το τμήμα των πωλήσεων. Για τους Νομούς Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας και Πρέβεζας. Τηλ. 6930 120434, 26410 50153 και email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4* στη Βασιλική Λευκάδας ζητά προσωπικό για την καλοκαιρινή σεζόν. Παρέχεται διαμονή, διατροφή και ασφάλιση. Ειδικότητες: ρεσεψιόν (πρωινή/βραδινή), μάγειρας, σέρβις, μπουφέ, καθαρίστρια, αισθητικός.Βιογραφικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΕΤΑΙΡΕΙΑ στο Αγρίνιο ζητά για την στελέχωσή της διοικητικό (Παραγωγή, Οικονομικά) και εργατικό προσωπικό. Προυπηρεσία σε αντίστοιχες θέσεις απαραίτητη. Παρακαλώ στείλτε βιογραφικό στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ νέοι και νέες για έξι θέσεις εργασίας στο βενζινάδικο Shell Κακούρης στο Αγρίνιο. Ζητούνται υπάλληλοι αντλίας, υπάλληλοι πλυντηρίου και υπάλληλοι αίθουσας / ταμείου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2641051257 και 6945934163.


ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στην Εταιρεία «ΔΥΝΑΜΗ» στο Αγρίνιο

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΔΥΝΑΜΗ», που εδρεύει στο Αγρίνιο στα πλαίσια της επένδυσής της, αναζητεί προσωπικό, άνδρες έως 35 ετών, για εργασία:

  1. Οδηγό με δίπλωμα Γ΄ Κατηγορίας
  2. Αποθηκάριο. Επιθυμητή η σχετική εμπειρία.
  3. Πωλητή με εμπειρία.
  4. Υπάλληλο γραφείου με γνώσεις λογιστικής.

Αποστολή βιογραφικών στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. τηλ.: 2641031840 – 2641048900, Διεύθυνση: 4 χλμ. Αγρινίου – Καλυβίων.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ E-SHOP (MONO ΑΝΔΡΑΣ ΜΕΧΡΙ 40 ΕΤΩΝ)

  • Απαραίτητη η άριστη γνώση χρήσης Η/Υ, WordPress και WooCommerce,
  • Επιπλέον γνώσεις σε PHP, HTML και CSS θα συνεκτιμηθούν.
  • Πολύ καλή γνώση Αγγλικών.
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.
  • Ομαδικό πνεύμα συνεργασίας και άνεση στην επικοινωνία.
  • Ικανότητα να δουλεύει υπό πίεση και διαχείριση πολλαπλών εργασιών.
  • Διάθεση για συνεχή ανάπτυξη κι εξέλιξη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ αποστείλουν το βιογραφικό τους ΜΕ ΘΕΜΑ «E-SHOP» στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσω της φόρμας υποβολής στο: https://www.e-tserpelis.com/career.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΩΛΗΤΗΣ – ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΣ (ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΑΣ ΜΕΧΡΙ 40 ΕΤΩΝ)

Απαιτούμενα προσόντα:

  • Πολύ καλή γνώση Η/Υ
  • Ευχάριστη και δυναμική προσωπικότητα
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις
  • Ομαδικό πνεύμα συνεργασίας και άνεση στην επικοινωνία
  • Ικανότητα να δουλεύει υπό πίεση και διαχείριση πολλαπλών εργασιών
  • Διάθεση για συνεχή ανάπτυξη κι εξέλιξη

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ αποστείλουν το βιογραφικό τους ΜΕ ΘΕΜΑ «ΠΩΛΗΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΣ» στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Η FAMILY Bakery Thomopoulos, που εδρεύει στο 6ο χλμ. Εθνικής Οδού Αγρινίου – Αντιρρίου, αναζητάει τρία άτομα για πλήρη εργασία:

  1. Εξωτερικό πωλητή/πωλήτρια για το τμήμα κουλουροποιΐας. Προϋπηρεσία στις πωλήσεις, δίπλωμα αυτοκινήτου και δυνατότητα διανυκτέρευσης.
  2. Βοηθό παραγωγής αρτοποιΐας.
  3. Οδηγό – Βοηθό συσκευασίας – Αποθηκάριος.

Αποστολή πλήρη βιογραφικού στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλ. 2641050802.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ έμπειρος ηλεκτροσυγκολλητής argon για σοβαρή και μόνιμη εργασία. Τηλ. 26410 91411, ώρες 9:00 έως 5:00.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ έμπειρος σιδεράς για σοβαρή και μόνιμη εργασία. Τηλ. 26410 91411, ώρες 9:00 έως 5:00


Περισσότερες θέσεις εργασίας

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί κάθε βδομάδα, από Πέμπτη βράδυ, σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στο Αγρίνιο:

  1. City Press-Χαραλαμποπούλου Αγγελική: Παναγοπούλου 2-4 και Π. Σούλου (κοντά στο Συντριβάνι).
  2. L&L 1min. To Go, Ψιλικά-Λεωνίδας Χαλιμούρδας: Πλ. Τσακανίκα, έναντι Παιδικού Σταθμού.
  3. Ψιλικά-Ανδρέας Σιαδήμας: Χ. Τρικούπη 10 (Πλ. Συντριβάνι).
  4. Περίπτερο-Νικόλαος Σιώρος: Τερτσέτη και Καλυβίων.
  5. Περίπτερο-Νικηφόρος Θεοδωρόπουλος: Παπαϊωάννου και Τερτσέτη.
  6. Ψιλικά-Ουρανία Καραλή: Δαγκλή 7 (πλησίον Πλ. Χατζοπούλου).
  7. Είδη παντοπωλείου, Ψιλικά-Γιώργος Φούντας: Χ. Τρικούπη και Μακρή 5 (έναντι Attica Bank).
  8. Περίπτερο-Ιωάννης Πεσλής: Εθν. Αντιστάσεως 66.
  9. Περίπτερο-Κωνσταντούλα Πεσλή: Φιλελλήνων και Ρήγα Φεραίου.
  10. Ψιλικά-Θωμάς Κουτρομάνος: Σπ. Τσικνιά 2, πρώην Τσαλδάρη (Πλ. Ειρήνης).
  11. Περίπτερο-Σοφία Σταμούλη: Γ. Ρίτσου & Βλαχερνών (γήπεδο)
  12. Full Shop-Μουσακιάν Γεωργία: Δημοτσελίου και Καραπαπά.
  13. Μίνι Μάρκετ-Φουρλή Δέσποινα: Μακρή 42.

Στην Εφημερίδα θα βρείτε και εκατοντάδες ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ κάθε κατηγορίας.

Βάλτε τη δική σας αγγελία με ένα τηλέφωνο στο 2641049000 ή με ένα e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 421 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.