Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 18:55

Θεσσαλονίκη: Σκύλος σμίγει με τον ιδιοκτήτη του 5 χρόνια μετά – Η μεγάλη χαρά του (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο κ. Λευτέρης βρήκε τον σκύλο του μετά από πέντε χρόνια – Δείτε το συγκινητικό βίντεο
Ένα συγκινητικό βίντεο, που αποδεικνύει την αγάπη των σκύλων στον άνθρωπο, έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές τις τελευταίες ώρες στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο κ. Λευτέρης Παπαγεωργίου, χθες την ημέρα των γενεθλίων του, έλαβε το καλύτερο δώρο, καθώς όπως αναφέρει σε βίντεο που κοινοποίησε στο Facebook, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από μια κτηνίατρο στον Σταυρό, η οποία τον ειδοποίησε ότι βρέθηκε ο σκύλος του, που είχε χαθεί πριν πέντε ολόκληρα χρόνια.

Ο σκύλος, εντοπίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα από μια παρέα κυνηγών και καθώς είχε ηλεκτρονικό τσιπ, κατάφερε να ταυτοποιηθεί και να επιστρέψει στον ιδιοκτήτη του, που τον αναζητούσε για μήνες.

Ο κ. Λευτέρης μοιράζεται το βίντεο με την στιγμή της συνάντησης τους, στο οποίο φαίνεται πως ο σκύλος μετά από τόσα χρόνια, όχι μόνο δεν τον ξέχασε, αλλά έτρεχε για να γυρίσει πίσω σε αυτόν.

Η ανάρτηση του κ. Λευτέρη:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΟΟΟ!!!!!

Τον Νοέμβριο του 2017, χάσαμε το λυκόσκυλό μας.

Τον ψάχναμε για μήνες.

Στην πορεία αποδεχθήκαμε πως τον είχαν κλέψει ή ότι ήταν νεκρός.

Χθες, στα γενέθλιά μου, χτύπησε το τηλέφωνο από μια κτηνίατρο στον Σταυρό, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη, που μου είπε πως τον βρήκαν (είχε chip φυσικά).

Δεν ήξερα αν θα με θυμάται…

Βλέπεις, ήταν 2,5 ετών όταν τον χάσαμε και τώρα είναι 7,5.

Η συνέχεια στο video…

www.typosthes.gr 

Διαβάστηκε 418 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.