Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  10:30 πμ
 
wm small
Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 13:57

Διεξαγωγή τελετών ορκωμοσίας αποφοίτων Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών και απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων Σπουδών στην Πάτρα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με ιδιαίτερη επιτυχία στο νεότευκτο Αμφιθέατρο του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην Πάτρα διεξήχθησαν το Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 και συνεχίζονται την Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 οι τελετές ορκωμοσίας των αποφοίτων των Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών και οι τελετές απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων Σπουδών, Οι ανωτέρω τελετές πραγματοποιούνται με φυσική παρουσία των αποφοίτων και μεταδίδονται και ηλεκτρονικά μέσω του καναλιού του Ιδρύματος στο Youtube.

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος, Καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης καλωσόρισε τους αποφοίτους, τόνισε ότι η πραγματοποίηση των ανωτέρω τελετών στην Πανεπιστημιούπολη του ΕΑΠ αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός και έτσι  παρέχεται η δυνατότητα στους αποφοίτους να βρεθούν και να γνωρίσουν τις κτιριακές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου, στο οποίο φοίτησαν.

Επίσης σημείωσε πως, λόγω των υγειονομικών περιορισμών που ίσχυαν τα προηγούμενο διάστημα, υπήρχε αντικειμενική αδυναμία διεξαγωγής των τελετών ορκωμοσίας στο χώρο του Ιδρύματος, στην Πάτρα, όπως γινόταν από την ίδρυση και λειτουργία του.

Στις τελετές μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ε., Καθηγητής Κωνσταντίνος Καραμάνης, ο Κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, Καθηγητής Αυγουστίνος Δημητράς, ο Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας, Καθηγητής Αχιλλέας Καμέας, ο Κοσμήτορας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών, Καθηγητής Εμμανουήλ Κουτούζης, οι Διευθυντές των Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών και μέλη ΔΕΠ του Ιδρύματος, οι οποίοι συνεχάρησαν τους αποφοίτους και τους ευχήθηκαν καλή σταδιοδρομία με εφόδιο το νέο τους πτυχίο.

Οι τελετές θα ολοκληρωθούν το επόμενο Σαββατοκύριακο, Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου και Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου στην Πανεπιστημιούπολη του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Διαβάστηκε 209 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.