Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 18:39

ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: Μπελεβώνης και Νικάκης για την προσωρινή προεδρία - Ποιοι άλλοι προτείνονται

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναβολή για την επόμενη Τετάρτη πήρε η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η έκπτωτη διοίκηση της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας στο Πρωτοδικείο Μεσολογγίου.

Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί την περασμένη Τετάρτη (25/1), ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη τελικώς.

Η έκπτωτη διοίκηση Παπαχρήστου εξαντλεί, όπως είναι λογικό, τα νομικά μέσα ώστε να «μπλοκάρει» την διαδικασία. Έχει εξάλλου προσφύγει και στο Διοικητικό Εφετείο κατά της απόφασης της Γραμματείας, με την υπόθεση να εκδικάζεται στις 15 Φεβρουαρίου.

Σημειωτέον, ότι υπάρχει δεδικασμένο με την υπόθεση της έκπτωτης διοίκησης της ΕΠΣ Φθιώτιδας, ωστόσο ο τελικός λόγος ανήκει στην ελληνική Δικαιοσύνη.

Τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ διεξάγονται κανονικά αυτό το Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, οι εξελίξεις που αφορούν το μέλλον της «τρέχουν».

Τόσο η διοίκηση Παπαχρήστου όσο και η πλευρά Τάγκαλου προχώρησαν στις προτάσεις τους στο Πρωτοδικείο Μεσολογγίου για τον διορισμό προσωρινής διοίκησης. Υποχρέωση του προσωρινού διοικητικού σχήματος θα είναι η διενέργεια καθαρών και αδιάβλητων εκλογών.

Ποιοι προτείνονται

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά Παπαχρήστου προτείνει τον πρώην διαιτητή και υποψήφιο βουλευτή Βασίλη Νικάκη για τη θέση του προέδρου.

Για το Συμβούλιο προτείνονται οι: Γεώργιος Τέγας, Βισβίκης Ιωάννης, Κώστας Κορδάτος, Χρήστος Παπαχαραλάμπους, Γιώργος Σπανός, Χρήστος Τέγας (δημοτικός σύμβουλος Μεσολογγίου), Αλέξανδρος Ζωγράφος, Σπύρος Σταθάτος, Γιαννούλα Σταθοπούλου, Γεωργία Λιάκου, Παναγιώτης Δάλαρης, Αλέξης Σαρλής, Θοδωρής Πιστιόλης και Αλέξανδρος Τσιακούμης.

Στον αντίποδα, η πλευρά Τάγκαλου, προτείνει για την θέση του προέδρου τον Μάκη Μπελεβώνη, πρόεδρο της ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Στη λίστα συγκαταλέγονται τα ονόματα του μέλους του ΔΣ της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Γιώργου Σωτηρόπουλου, του μέχρι πρότινος αντιδημάρχου Αγρινίου Σπύρου Φλώρου, του αντιδημάρχου Μεσολογγίου Νίκου Καραπάνου, του αντιδημάρχου Θέρμου Αθανάσιου Παπαπάνου, του διευθυντή ιατρού της Ορθοπεδικής Κλινικής του ΓΝΑ Γιάννη Αλεξόπουλου, του Γραμματέα του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού, Ηλία Τσιαντή.

Τη συμπληρώνουν αυτά των Γιώργου ΜπουραλέξηΕλένης Καλοκλήρου, Βασίλη Πελέκη, Μελέτη ΠατρινούΚωνσταντίνου Παλιάτσα, Κωνσταντίνας Τσίγκα, Δημήτρη Καλοκλήρου, Κωνσταντίνου Κατεφίδη, Ευστράτιου Χουλιάρα και Γεράσιμου Μπότσιου.

Έκπληξη προκαλεί τέλος ότι ανάμεσα στις προτάσεις συγκαταλέγεται και το όνομα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή των Παναιτωλικού και μεγάλης μορφής του ελληνικού ποδοσφαίρου και της Εθνικής Ελλάδας, Στράτου Αποστολάκη.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 209 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.