Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 14:18

Ξέρετε γιατί βραβεύεται ο εργαζόμενος του δήμου Αγρινίου Σταύρος Νταλιαπές; (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκδήλωση της κοπής της Βασιλόπιτας των εργαζομένων στο Δήμο Αγρινίου.

Την εκδήλωση ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός ο οποίος ευχήθηκε στους δημοτικούς υπαλλήλους υγεία, ευλογία και φώτιση.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γεώργιος Παπαναστασίου ευχαρίστησε τους εργαζομένους σε όλες τις διευθύνσεις για τη συνεργασία:

Οι υπάλληλοι που βραβεύτηκαν είναι οι εργαζόμενοι στην δομή «Βοήθεια στο Σπίτι» και για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στον Δήμο Αγρινίου οι Ν. Γκάιδας, Λ. Κόκκοτος, Ν. Υφαντής, Γ. Λαγός, Κ. Κραβαρίτης και ο Στ. Νταλιαπές.

Ειδική αναφορά επιφύλαξε ο δήμαρχος Αγρινίου στον Σταύρο Νταλιαπέ: « Ξέρετε γιατί βραβεύεται ο Σταύρος Νταλιαπές. Ένας άνθρωπος υπόδειγμα στον τομέα της καθαριότητας. Δεν ήξερε από Σάββατο, δεν ήξερε από Κυριακή. Με την οικογένειά του μπορεί να ήταν για καφέ στην πλατεία και σηκωνόταν να μαζέψει τα καλαθάκια στην πλατεία. Αισθάνομαι περήφανος για αυτόν».

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 388 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.