Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:15 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 10:27

Εορταστική εκδήλωση για τους Τρεις Ιεράρχες στο Αγρίνιο με ομιλητή τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την προσεχή Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 η Εκκλησία μας τιμά την Σύναξη των Αγίων Τριών Ιεραρχών και μεγάλων οικουμενικών Διδασκάλων, Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου, οι οποίοι είναι προστάτες της Παιδείας και των Γραμμάτων.

Η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας και το Παράρτημα Αιτωλοακαρνανίας της Πανελληνίου Ενώσεως Θεολόγων θα πραγματοποιήσουν εορταστική εκδήλωση την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 19:00’ στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου.

Ομιλητής θα είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Οι Τρεις Ιεράρχες: διδάσκαλοι και εμπνευστές».

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει με ύμνους και τραγούδια το Μουσικό Σύνολο Βυζαντινής Μουσικής, του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου, υπό την διεύθυνση του κ. Αριστόβουλου – Δημητρίου Μαστροσπύρου.

Προσκαλούνται οι πιστοί Χριστιανοί να συμμετάσχουν στην εκδήλωση για να τιμήσουν τους τρεις μεγάλους Πατέρες της Εκκλησίας μας.

Διαβάστηκε 216 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.