Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  2:20 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 10:01

Δυτική Ελλάδα: Σε πλήρη ετοιμότητα οι υπηρεσίες και σήμερα για ακραία καιρικά φαινόμενα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε πλήρη επιφυλακή παραμένει η πολιτική προστασία της περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας και Δήμων , καθώς και σήμερα μέχρι το μεσημέρι , σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προγνώσεις θα συνεχιστουν οι δυνατές μπόρες και οι τοπικές καταιγίδες.

Στο μεταξύ δεκάδες ήταν οι κλήσεις που δέχθηκε η Πυροσβεστική υπηρεσία τις τελευταίες ώρες , λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν την περιοχή.

Ειδικότερα η Πυροσβεστική δέχθηκε στις τρεις περιφερειακές ενότητες Αχαΐας , Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας 50 κλήσεις και παρενέβη σε 29 περιπτώσεις για απάντληση υδάτων.

Το tempo24 επικοινώνησε με τον Περιφερειακό Διοικητή της Πυροσβεστικής Δυτ. Ελλάδας Χριστόφορο Μπόκα, που τόνισε πως όλες οι δυνάμεις της υπηρεσίας βρ΄σικονται σε “αυξημένη ετοιμότητα”, ώστε να παρέμβουν σε περίπτωση που κληθούν.

Μπονάνος: Είμαστε σε επαγρύπνηση

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος σημείωε , εξάλλου, πως τόσο η πολιτική προστασία όσο και τα στελέχη όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών του νομού παραμένουν σε επαγρύπνηση, για να συνδράμουν σε ενδεχόμενα πλημμυρικά φαινόμενα.

tempo24.news

Διαβάστηκε 226 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.