Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:57 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 10:31

Αύριο Πέμπτη η εκδήλωση για τον κώδικα ασφαλείας ISPS στο Λιμάνι Αμφιλοχίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αμφιλοχίας υπενθυμίζει ότι η εκδήλωση ενημέρωσης για την εφαρμογή του Διεθνούς Κώδικα  ISPS (International Ship and Port Facility Security Code), ο οποίος αφορά στην ασφάλεια πλοίων και λιμενικών εγκαταστάσεων, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023, στις 11:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αμφιλοχίας (ημιώροφος Δημαρχείου).

Η εφαρμογή του κώδικα ISPS θα αποτελέσει μια ουσιαστική αναβάθμιση του Λιμένα Αμφιλοχίας, φέρνοντάς τον στα πρότυπα διεθνών λιμένων και προσελκύοντας μεγαλύτερη επισκεψιμότητα πλοίων.

Καθώς η εφαρμογή του διεθνούς κώδικα ασφαλείας πλοίων και λιμενικών εγκαταστάσεων αφορά σε όλους όσους με κάποιο τρόπο εμπλέκονται στη λειτουργία του Λιμένα (έμποροι, μεταφορείς, παραγωγοί, πληρώματα, λιμενικοί, εργάτες, ασφαλιστές κ.α.) η εκδήλωση θα είναι ανοικτή σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Διαβάστηκε 199 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.