Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 16:14

Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε εκθέσεις Τουρισμού το α’ εξάμηνο του 2023

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας επιθυμεί να ενημερώσει τα μέλη του ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο του σχεδιασμού της για τη στοχευμένη προβολή της περιοχής, προτίθεται να συμμετάσχει με δικό της περίπτερο σε διεθνείς εκθέσεις Τουρισμού στο εξωτερικό και εσωτερικό,  το α’ εξάμηνο του 2023.

Κύριοι στόχοι της συμμετοχής της είναι η καλύτερη δυνατή ανάδειξη και προβολή του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας παράλληλα με την έναρξη και ενίσχυση της επικοινωνίας της με σημαντικούς φορείς του τουρισμού στο εσωτερικό και εξωτερικό.

Αναλυτικά οι προγραμματισμένες εκθέσεις για το παραπάνω διάστημα είναι:

ΜΗΝΑΣ

ΧΩΡΑ

ΕΚΘΕΣΗ

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

ΙΤΑΛΙΑ

BIT

ΜΙΛΑΝΟ

12-14

ΙΣΡΑΗΛ

IMTM

ΤΕΛ ΑΒΙΒ

14-15

ΡΟΥΜΑΝΙΑ

TTR

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

23-26

ΣΕΡΒΙΑ

IFT

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

23-26

ΜΑΡΤΙΟΣ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ITB

ΒΕΡΟΛΙΝΟ

7-9

ΠΟΛΩΝΙΑ

ITTF

ΒΑΡΣΟΒΙΑ

16-18

ΑΥΣΤΡΙΑ

FERIEN MESSE

ΒΙΕΝΝΗ

16-19

ΕΛΛΑΔΑ

ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

ΑΘΗΝΑ

16-18

Με βάση τον παραπάνω προγραμματισμό ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι  όποιος/ια επιθυμεί να φιλοξενηθεί στους χώρους του περιπτέρου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας παρακαλείται να επικοινωνήσει με το Τμήμα Σχεδιασμού Τουριστικής Στρατηγικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδα (τηλ.2613 620168, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ). 

Διαβάστηκε 232 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.