Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:18 μμ
 
wm small
Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 09:48

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου (Δευ 30/1/2023 18:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 18:00, θα διεξαχθεί η 2η/2023 τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου με δεκαεφτά (17) θέματα στην ημερήσια διάταξη, ως εξής:

1. Ενέργειες εισπραξιμότητας ανταποδοτικών τελών ύδρευσης – αποχέτευσης.

2. Αλλαγή του χαρακτήρα της ενορίας Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής συνοικισμού Μάνδρας Δήμου Θέρμου.

3. Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Θέρμου και του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τη μελέτη και εκτέλεση του έργου «Διαμόρφωση Δικτύου Πεζοπορικών Διαδρομών σε επιλεγμένες περιοχές του Δήμου Θέρμου».

4. Αντιμετώπιση του ζητήματος αναφορικά με τις ζημίες στα εσπεριδοειδή της Κοινότητας Μυρτιάς από τον επιβλαβή οργανισμό καραντίνας «Μαύρο Ακανθώδη Αλευρώδη (Aleurocanthus spiniferus)».

5. Παραχώρηση της χρήσης του ισογείου του Κοινοτικού Καταστήματος Ανάληψης στον Σύλλογο Αναληψιωτών.

6. Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. του έργου: «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΟΥ».

7. Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. του έργου: «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΤΡΟΧΩΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΟΥ».

8. Περί έγκρισης του 1ου Α.Π.Ε. του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΩΝ Τ.Κ. ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΔΡΥΜΩΝΑ ΔΗΜΟΥ  ΘΕΡΜΟΥ».

9. Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ  Τ.Κ. ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΔΗΜΟΥ  ΘΕΡΜΟΥ».

10. Έγκριση του 2ου Α.Π.Ε. του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΘΕΡΜΟΥ».

11. Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΟΥ».

12. Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΔΙΑΣΕΛΑΚΙΟΥ & ΠΕΡΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΟΥ».

13. Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΪΚΑ – ΚΟΣΚΙΝΑ  ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΟΥ».

14. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής Παραλαβής του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΑΘΡΩΝ ΚΑΙ ΕΔΡΑΣΗ ΓΕΦΥΡΑΣ ΤΥΠΟΥ BAILEY – ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΧΕΙΜΑΡΡΟ ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΜΒΡΑΚΙΑ – ΑΡΓΥΡΟ ΠΗΓΑΔΙ».

15. Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ Τ.Κ. ΚΟΝΙΣΚΑΣ».

16. Διαγραφές – μειώσεις χρεών από τους χρηματικούς καταλόγους δημοτικών  φόρων, τελών κ.α. αναφορικά με υπόχρεους από Κοινότητες Μυρτιάς και Δρυμώνα ( άρθρο 174 του ν.3463/2006).

17. Έκδοση ψηφίσματος διαμαρτυρίας για την αύξηση των διοδίων στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης».

Η συνεδρίαση θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω διαδικτύου και είναι δυνατή η παρακολούθησή της στην ιστοσελίδα του Δήμου (https://www.dimos-thermou.gr) επιλέγοντας πάνω δεξιά την επιλογή «Δείτε live το Συμβούλιο». Η επιλογή αυτή είναι διαθέσιμη την ώρα της συνεδρίασης. Εναλλακτικά είναι δυνατή η παρακολούθηση της συνεδρίασης στο κανάλι του Δήμου Θέρμου στο Youtube, όπου είναι αποθηκευμένες σε video και όλες οι συνεδριάσεις και είναι δυνατό να αναζητηθούν ανά πάσα στιγμή.

Θέρμο, 23-01-2023

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΚΩΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 167 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 09:54
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.