Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:26 πμ
 
wm small
Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023 14:19

Δυσκολίες από τις χιονοπτώσεις: Υποχρεωτικές αλυσίδες από Αγία Παρασκευή έως Αραποκέφαλα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πτώση βράχου στα Αραποκέφαλα

Μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα χωρίς χιόνι στα ορεινά ήρθαν οι πρώτες δυσκολίες στα ορεινά της Αιτωλοακαρνανίας και της Ευρυτανίας, ειδικά στη συμβολή των δύο Περιφερειακών Ενοτήτων σε Λαμπίρι, ορεινή Ναυπακτία κλπ. Σύμφωνα με την Αστυνομία είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες από στο 14ο χλμ από Αγία Παρασκευή έως Αραποκέφαλα μεταξύ Αιτωλοακαρνανίας και Ευρυτανίας, στην Επαρχιακή Οδό Καλλιθέας -Προυσού.

Στην πλευρά της Ευρυτανίας ο Αντιπεριφερειάρχης Αριστείδης Τασιός αναφέρει σήμερα στον λογαριασμό του στο facebook : Με την κίνηση 12 εκχιονιστικών οχημάτων και μηχανημάτων έργου, απο νωρίς σήμερα το πρωί επεμβαίνουμε και αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα που προκύπτουν σπό τις έντονες βροχοπτώσεις και χιονόπτωσεις. Η χθεσινή διακοπή κυκλοφορίας στα Σβερωνέικα αποκαταστάθηκε, ενώ σήμερα το πρώι απο πτώση βράχου έχουμε διακοπή κυκλοφορίας στα Αραποκέφαλα (ΕΟΔ Προυσού – Αιτωλοακασρανίας).

(οι φωτο είναι από το facebook του κ. Τασιού)

sinidisi.gr
Διαβάστηκε 240 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.