Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  4:56 μμ
 
wm small
Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023 00:14

Μαζική συμμετοχή στην κοπή της πίτας του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με την παρουσία πλήθους κόσμου και μηχανικών πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 20/1 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ!

Οικοδεσπότης της εκδήλωσης ήταν ο πρόεδρος του ΤΕΕ Λίνος Μπλέτσας, ενώ στην εκδήλωση παρέστησαν εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων από ολόκληρο το νομό!

Ο κ. Μπλέτσας αναφέρθηκε στον προγραμματισμό της νέας χρονιάς του Περιφερειακού Τμήματος, στο πλαίσιο του οποίου αναμένονται να συνεχιστούν οι καινοτόμες δράσεις και ενέργειες και για την συμβολή του ΤΕΕ σε θέματα που απασχολούν άμεσα τους πολίτες, αλλά και τον ρόλο του ΤΕΕ ως σύμβουλο της πολιτείας.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε ο Αγρινιώτης Πολιτικός Μηχανικός και υπάλληλος του Τμήματος Προγραμματισμού του Δήμου Αγρινίου Θανάσης Αντωνόπουλος για τη σημαντική συμβολή του στην κατασκευή και λειτουργία του εργαλείου GIS του Δήμου Αγρινίου, όπως επίσης και οι τρεις πρώτοι επιτυχόντες μαθητές της Αιτωλοακαρνανίας στο Πολυτεχνείο!

Συγκεκριμένα ο Ελευθέριος Λαζαρίνης, ο οποίος εισήχθη στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Ε.Μ.Π. (Αθήνα), η Παναγιώτα Στόλλα που εισήχθη στο τμήμα Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών του Ε.Μ.Π. (Αθήνα) και ο Ιάσωνας – Ηρακλής Παπασπύρου που εισήχθη στο τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Ε.Μ.Π. (Αθήνα).

Το φλουρί στην πίτα του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας ήταν μια χρυσή λίρα!

Αποσπάσματα από την ομιλία του προέδρου:

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 384 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023 00:59
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.