Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  11:38 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 19:00

Την βασιλόπιτα στο Ειρηνοδικείο Ναυπάκτου έκοψε ο Μητροπολίτης Ιερόθεος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το πρωί της Παρασκευής 20 Ιανουαρίου ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου Ιερόθεος επισκέφθηκε το Ειρηνοδικείο Ναυπάκτου κατόπιν προσκλήσεως, όπου ευλόγησε και έκοψε την βασιλόπιτα για τους εργαζόμενους. Ευχήθηκε καλή χρονιά και την προσωπική ειρήνη στον καθένα που εργάζεται σε αυτό.

Είπε ακόμη ότι στο εκκλησιαστικό δίκαιο υπάρχει η ακρίβεια και η οικονομία στην δικαιοσύνη.

Έτσι και στην απονομή της δικαιοσύνης θα πρέπει να εφαρμόζεται ο νόμος μέσα στα πλαίσια που ορίζει, ώστε να υπάρχει δικαιοσύνη στην κοινωνία και ειρήνη μεταξύ των πολιτών.

Ευχήθηκε ακόμη να μεταφερθεί το Ειρηνοδικείο όσο πιο γρήγορα γίνεται στο δικό του κτίριο και γι’ αυτό το θέμα έγινε σχετική συζήτηση με τον δήμαρχο Ναυπακτίας κ. Βασίλειο Γκίζα, τον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου Μεσολογγίου- Ναυπάκτου κ. Χρήστο Παΐσιο και την ειρηνοδίκη Ναυπάκτου.

Περισσότερες εικόνες εδώ.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 217 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.