Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:47 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023 19:17

Ακόμη μία επιτυχία βιώσιμης λύσης για δανειολήπτη από την ΕΕΚΕ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Καταναλωτής απευθύνθηκε στην Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ για τη ρύθμιση του στεγαστικού του δανείου που είχε ανέλθει στις 60.784€.

Μετά από σειρά διαπραγματεύσεων της ΕΕΚΕ με την εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων (fund), επετεύχθη η ρύθμιση της αποπληρωμής του δανείου στην υποθηκευμένη πρώτη κατοικία του με διαγραφή οφειλής ύψους 23.925€, εφάπαξ καταβολή 2.000€ και καταβολή μηνιαίων δόσεων για 7,5 χρόνια.

H ΕΕΚΕ, από το 2010, παρέχει στους καταναλωτές, υποστήριξη και συμβουλευτική για την εξωδικαστική ρύθμιση των οφειλών τους προς τα πιστωτικά ιδρύματα.

Καλούνται οι καταναλωτές που αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα στη ρύθμιση των οφειλών τους, να επικοινωνούν με την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

  • On line φόρμα υποβολής αιτήματος: https://eeke.gr/activities-of-e-e-k-e-2/rithmisi-ofilon/
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Τel :210-8817730
  • Web: www.eeke.gr
  • fbwww.facebook.com/enosikatanaloton/
Διαβάστηκε 270 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.