Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  2:03 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023 18:37

Ο Δαμασκηνός στο 1ο Δημ. Σχολείο Αγίου Κων/νου Αγρινίου 

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου εκπαιδευτικών και του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Κων/νου πραγματοποιήθηκε και φέτος, όπως κάθε χρόνο, εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Δαμασκηνός ο οποίος και ευλόγησε το νέο έτος 2023, με την λιτή τελετή και την κοπή της βασιλόπιτας.

Στη συνέχεια απηύθυνε ευχές και νουθεσίες στους μαθητές και μοίρασε σε όλους το κομμάτι της βασιλόπιτας, συνοδευόμενο από μία εικόνα του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού.

Όλοι οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και ο Σύλλογος Γονέων, χάρηκαν με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου και αφού τον ευχαρίστησαν, ευχήθηκαν να υπάρξει και κάποια άλλη μελλοντική συνάντηση.

Από τη διεύθυνση του σχολείου επισημαίνεται πως αξίζουν ευχαριστίες στον Σύλλογο Γονέων που πρόσφερε και φέτος τις βασιλόπιτες και τα δώρα στους μαθητές.


agrinionews.gr

Διαβάστηκε 206 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.