Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:21 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023 12:00

Αγρίνιο: Παραταση της προθεσμίας για τη δήλωση οικιακών συσκευών για δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ΚΕΔΕ, σε συνεργασία με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, υλοποιεί  μία μεγάλη κοινωνική πρωτοβουλία, με σκοπό τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικά ομάδων της χώρας μας, μέσα από ένα πρόγραμμα κυκλικής οικονομίας, δίνοντας παράλληλα μία δεύτερη ζωή σε συσκευές που δεν χρειαζόμαστε.

Λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης από τους 15 Δήμους που επιλέχθηκαν πιλοτικά, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των στοιχείων από τους δικαιούχους, παρατείνεται έως τις 10 Φεβρουαρίου 2023.

Οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αγρινίου μπορούν να υποβάλλουν τα στοιχεία τους ή στη φόρμα google που έχει δημιουργήσει η ΚΕΔΕ:

https://forms.gle/5xM5ex6fCULbPi9r9

ή χρησιμοποιώντας τον παρακάτω QR Code:

qrcode-kotsobolos-agrinio.jpg

δηλώνοντας παράλληλα έως δύο (2) συσκευές που επιθυμούν να λάβουν, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστηκε 204 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023 12:43
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.