Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:50 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023 11:31

Η Αμφιλοχία τίμησε τον πολιούχο της Άγιο Αθανάσιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τον πολιούχο της Άγιο Αθανάσιο τίμησε χθες, 18 Ιανουαρίου 2023, η Αμφιλοχία, με Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου, ιερουργούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνού. Μετά το πέρα της Θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη λιτάνευση της εικόνας του Αγίου στους δρόμους της πόλης με τη συνοδεία της Δημοτικής Φιλαρμονικής και μεγάλου πλήθους κόσμου.

Το παρών στη Θεία Λειτουργία και τη λιτανεία έδωσαν: ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας Γιώργος Κατσούλας, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, οι Βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας Σπήλιος Λιβανός και Γιώργος Βαρεμένος, η Αντιπεριφερειάρχες Μαρία Σαλμά και Θανάσης Μαυρομμάτης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρώην δήμαρχοι και πολιτευτές, καθώς και οι διοικητές του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας και του Λιμενικού Σταθμού Αμφιλοχίας, ο Περιφερειακός Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δυτικής Ελλάδας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμφιλοχίας, εκπρόσωποι και μέλη συλλόγων και φορέων της πόλης καθώς και πλήθος πιστών.

Διαβάστηκε 242 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.