Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:01 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 19:41

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποίησε την κοπή της βασιλόπιτάς της με την  παρουσία των αντιπροσώπων των σωματείων – μελών της, των προέδρων των διοικητικών συμβουλίων τους και του δικού της Δ.Σ. στις 16/01/2023 στο εστιατόριο «Pepe Rosso», στον Αγ. Κων/νο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτ/νίας Τσιχριντζής Παναγιώτης, ο δήμαρχος Αγρινίου Παπαναστασίου Γεώργιος, ο αντιπεριφερειάρχης της Περιφέρειας Δ. Ελλάδας Δημητρογιάννης Λάμπρος και το μέλος του Δ.Σ. της ΓΣΕΒΕΕ, εκτελεστικός αντιπρόεδρος του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ και αντιπρόσωπος του σωματείου του στην Ομοσπονδία μας Ράπτης Παναγιώτης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες όλων στον σύμβουλό του αρτοποιό Σάββα Κων/νο για  την προσφορά της βασιλόπιτας και στους Ναστούλη Κ. – Καρέτσο Κ. Ο.Ε.του «Pepe Rosso»  για την φιλοξενία της εκδήλωσης.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βασίλης Νικολέτας, ευχήθηκε υγεία, προκοπή, πρόοδο για τη νέα χρονιά και ευχαρίστησε όλους για την ανταπόκρισή τους.

Ο τυχερός της βραδιάς που κέρδισε το φλουρί και το δώρο ήταν ο Πολονύφης Κωνσταντίνος, ταμίας του Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματιών, Εστίασης και Ψυχαγωγίας Αγρινίου, στον οποίο όλοι εύχονται υγεία και τύχη στον προσωπικό, οικογενειακό και επαγγελματικό τομέα!

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο απένειμε τιμητική πλακέτα για την πολύχρονη προσφορά της στην έως τώρα υπάλληλό της Καπνιάρη Φανή, η οποία αποχωρεί από αυτή, μετά από τριάντα δύο χρόνια εργασίας, λόγω συνταξιοδότησης.

 

Διαβάστηκε 262 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.