Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  3:48 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 19:38

Το Κυβερνητικό Παρατηρητήριο τουιτάρει την επένδυση στην Πογωνιά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Κυβερνητικό Παρατηρητήριο τουιτάρει την επένδυση στην Πογωνιά

«Εγκρίθηκε ακόμη μια μέγα τουριστική επένδυση στην Αιτωλοακαρνανία. Πρόκειται για έργο ύψους 107εκ. που θα ανοίξει 450 νέες θέσεις εργασίας .Υπερπολυτελές θέρετρο, η 1η επένδυση της Banyan Tree στην Ευρώπη με στόχο την προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού όλο το έτος».

Με αυτά τα λόγια που συνοδεύονταν από αυτό το γραφικό το Κυβερνητικό Παρατηρητήριο στο twitter  πρόβαλλε το Varko Bay Resort, αυτή την ομολογουμένως σημαντική επένδυση, που θα γίνει στην περιοχή της Πογωνιάς του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας και η οποία με το εταιρικό brand που συνοδεύεται, φιλοδοξεί να βάλει την Αιτωλοακαρνανία στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.

Η συγκεκριμένη επένδυση δεν εγκρίθηκε τώρα βέβαια, αλλά έχει ενταχθεί στο καθεστώς των Στρατηγικών Επενδύσεων ήδη από τον Ιούλιο του 2020. Τότε είχε προκύψει η μεγάλη «είδηση» για την επένδυση, απλώς τώρα εγκρίθηκε η υπαγωγή του επενδυτικού σχεδίου, που αφορά τη δημιουργία ενός 5άστερου ξενοδοχείου σε καθεστώς ενίσχυσης με τη μορφή φορολογικής απαλλαγής. Τώρα όμως πλησιάζουμε προς τις εκλογές και το Κυβερνητικό Παρατηρητήριο δραστηριοποιείται αναλόγως, επικοινωνώντας τις επενδύσεις που προσελκύστηκαν τα τελευταία χρόνια.

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Το Κυβερνητικό Παρατηρητήριο τουιτάρει την επένδυση στην Πογωνιά

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 255 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.