Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  5:06 πμ
 
wm small
Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 23:32

Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου: τιμήθηκε ο καρδιολόγος Γιώργος Τριάντης και συγκίνησε με τη χειρονομία προς τη σύζυγο του

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η εκδήλωση του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων με θέμα  το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα, το απόγευμα της Κυριακής 15/1/2023, στο Παπαστράτειο Μέγαρο και περιλάμβανε ομιλία του προέδρου του Συλλόγου Δημήτριου Ντάουλα για το κρίσιμο αυτό ζήτημα , βραβεύσεις και μουσικές στιγμές.

Συγκινητική υπήρξε ωστόσο η βράβευση του διακεκριμένου επεμβατικού καρδιολόγου Γεώργιου Τριάντη που βέβαια έχει και την ιδιότητα του πολύτεκνου.

Ο κ.Τριάντης τιμήθηκε για την προσφορά του στην επιστήμη και στην γενέτειρα ενώ ο ίδιος  μίλησε για τη σημασία και το ρόλο της οικογένειας και των παιδιών και τις «θυσίες» που η επιστήμη απαιτεί.

Σε μια συμβολική κίνηση μάλιστα κάλεσε τη σύζυγο του («αξίζει περισσότερο το βραβείο απο μένα», είπε) να παραλάβει την πλακέτα με παρόντα δυο από τα παιδιά τους. Την πλακέτα παρέδωσε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Νεκτάριος Τριάντης.

Παράλληλα βραβεύθηκε η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου με την τιμητική πλακέτα να παραδίδει ο δήμαρχος   Γιώργος Παπαναστασίου στον πρόεδρο της Ανδρέα Μπρέσιακα. Τιμήθηκε εξάλλου ο Μουσικός Σύλλογος Ορφέας με την πλακέτα να παραλαμβάνει ο πρόεδρος Θέμης Γαμβρούλης από τους βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας Γιώργο Βαρεμένο και Δημήτρη Κωνσταντόπουλο.

Η εκδήλωση, που συντόνισε ο ειδικός γραμματέας του συλλόγου Πολυτέκνων Βασίλειος Καπέρδας, ολοκληρώθηκε με τη Μικτή τετράφωνη χορωδία του Μ.Σ. Ορφέα υπό τη διεύθυνση της μάεστρου Α.Πανοπούλου.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 479 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.