Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023 10:19

Ξανά ο "Τιτανικός" στους κινηματογράφους, 25 χρόνια μετά - Με ποια αλλαγή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ταινία "Τιτανικός" θα επιστρέψει στους κινηματογράφους τον Φεβρουάριο με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων από την κυκλοφορία της.

Η ταινία "Τιτανικός" του 1997 του Τζέιμς Κάμερον θα προβάλλεται στους κινηματογράφους σε βελτιωμένη (remastered) έκδοση 3D 4K HDR και υψηλό ρυθμό καρέ από τις 10 Φεβρουαρίου.

H νέα αφίσα για την επανακυκλοφορία του Τιτανικού

Η Κέιτ Γουίνσλετ και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, οι οποίοι ενσάρκωσαν τους πρωταγωνιστές, Ρόουζ ΝτεΓουίτ Μπουκάτερ και Τζακ Ντόσον, στον Τιτανικό, εμφανίζονται σε μια νέα αφίσα της ταινίας για να γιορτάσουν την επέτειο.

Εικόνα

Η Κέιτ Γουίνσλετ 47 ετών και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο 48 ετών παρέμειναν καλοί φίλοι από τότε που πρωταγωνίστησαν στην ταινία, όταν ήταν μόλις 21 και 22 ετών.

Η ταινία "Τιτανικός" βασίστηκε στην ιστορία του ναυαγίου του διάσημου πλοίου το 1912.

Έως την κυκλοφορία του φιλμ "Avatar" το 2009 – σε σκηνοθεσία επίσης του Κάμερον – ο Τιτανικός ήταν η πιο επιτυχημένη ταινία όλων των εποχών. Ο Τζέιμς Κάμερον σκηνοθέτης και σεναριογράφος της απέσπασε τρία βραβεία Όσκαρ, ενώ συνολικά η ταινία έλαβε 11 Οσκαρ.

Δείτε το τρέιλερ για την επετειακή προβολή:

thetoc.gr

Διαβάστηκε 445 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.