Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2023 00:02

27 αντί 31 Αγρίνιο- Άγιος Βλάσης, 112 Αγρίνιο- Καρπενήσι. Μήπως μετράνε με τη νέα χάραξη;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Του Λίνου Υφαντή,

Έχουν αρκετό ενδιαφέρον οι νέες πινακίδες που τοποθετήθηκαν στο πολύπαθο πρώτο κομμάτι που είναι σχεδόν έτοιμο, της Εθνικής Οδού Αγρινίου-Καρπενησίου. Λίγο πριν τη διασταύρωση με τον Άγιο Νικόλαο είδαμε την πινακίδα με τιμές που μας ξενήσαν Άγιος Βλάσης 27 και Καρπενήσι 112. Προς στιγμήν χαρήκαμε γιατί θεωρήσαμε-πάντα με καλοπροαίρετο μυαλό ιθαγενή για να αυτοσαρκαστούμε- ότι ο Άγιος Βλάσιος μετριέται με την καινούργια χάραξη και ότι θα κοπούν χιλιόμετρα. Πράγματι βάλαμε στο google earth το συγκεκριμένο σημείο και η τιμή ήταν αυτή που ξέραμε ( 31 χμ μετά την Καμαρούλα). Η απόλυτη επιβεβαίωση ήταν το 112 για Καρπενήσι, όπου το google earth επιβεβαιώνει απλά την παλαιά τιμή του τριτοκοσμικού σημερινού δρόμου, στην οποία δεν συμπεριλαμβάνονται 15 χμ της μελέτης Καρπενήσι-Άγιος Βλάσης που προβλέπεται να κοπούν σύμφωνα με την πρόσφατη μελέτη.

Συμπέρασμα: Ή υπάρχει τυπογραφικό λάθος ή Άγιο Βλάση εννοούν το τέλος του δεύτερου κομματιού έως Σταυρό ( Τσάκλα) Αμπελίων που πρέπει άμεσα να δημοπρατηθεί.

Υ.Γ. Το 7ο έως 28 χμ πρέπει να δημοπρατηθεί άμεσα όποιος και αν είναι στην κυβέρνηση. Όσοι κωφεύουν, ας εξηγήσουν τους λόγους σε μεγάλη συγκέντρωση που θα γίνει το επόμενο διάστημα και θα κριθούν στην κάλπη που έρχεται.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 806 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.