Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 17:53

Έφη Παπαθεοδώρου: «Δυστυχώς έχουμε χαθεί με την παρέα του Παρά Πέντε»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ένας από τους πιο αγαπημένους ρόλους που υποδύθηκε η Έφη Παπαθεοδώρου σε τηλεοπτική σειρά, είναι αυτός της Θεοπούλας από το «Παρά Πέντε».

Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν», όπου και παραδέχτηκε ότι νιώθει αδικημένη, για το γεγονός ότι έγινε ευρύτερα γνωστή από τη συμμετοχή της στη σειρά, μιας και έχει διαγράψει μία μεγάλη πορεία στον χώρο.

«Ναι, ένιωσα μία αδικία, καλά το θίγεις. Εγώ ήμουν τυχερή που βρέθηκε στο δρόμο μου η κυρία Ειρήνη Κουμαριανού, ο Γιωργάκης μου και το “Παρά πέντε”. Υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι μου που είναι μεγάλα ταλέντα και το έχουν αφήσει ακριβώς γιατί δεν τους δόθηκε η ευκαιρία. Σήμερα και η τηλεόραση και το θέατρο έχουν μεγάλες ευκαιρίες για τα παιδιά» δήλωσε συγκεκριμένα, η Έφη Παπαθεοδώρου.

Στη συνέχεια, επισήμανε ότι δεν έχει συχνή επαφή με τους υπόλοιπους ηθοποιούς του «Παρά Πέντε».

«Δυστυχώς έχουμε χαθεί με την παρέα του “Παρά Πέντε”. Μόνο με τον Γιώργο Καπουτζίδη αλλάζουμε τηλεφωνήματα, του στέλνω χρόνια πολλά κτλ, με τα άλλα παιδιά έχουμε χαθεί. Μιλάμε και με τον Μιχάλη Μαρίνο. Δεν έχω χρόνο, ξέρω όμως πως όταν τους χρειαστώ, θα είναι εκεί. Δεν υπάρχει δηλαδή κακία. Δεν υπήρξε ποτέ αντιπαράθεση, απλώς είναι η ζωή που τα φέρνει έτσι. Ό,τι να ‘ναι, δεν υπάρχει πια χρόνος» τόνισε.

protothema.gr

Διαβάστηκε 377 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.