Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 11:38

Δεν ξαναέγινε: Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει τώρα ότι από λάθος καταψήφισε τα 600 ευρώ στους ένστολους και θέλει να αλλάξει την ψήφο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αλαλούμ στο ΣΥΡΙΖΑ με το έκτακτο επίδομα των 600 ευρώ στους ένστολους, αφού χθες καταψήφισαν την τροπολογία και σήμερα λένε πως έγινε λάθος και θέλουν να αλλάξουν την ψήφο!

Από την αξιωματική αντιπολίτευση λένε πως εκ παραδρομής καταψήφισαν την τροπολογία με αποτέλεσμα να τρέχουν σήμερα προκειμένου να διορθώσουν την ψήφο και να υπερψηφίσουν.

Άλλωστε λένε, ήδη από τις τοποθετήσεις της η εισηγήτρια Γιώτα Πούλου είχε δηλώσει πως η Κουμουνδούρου θα στήριζε την ρύθμιση παρότι τελικά στο ηλεκτρονικό σύστημα εμφανίστηκε να καταψηφίζει.

Χθες πάντως τη ρύθμιση εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε και το ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη, ενώ όλα τα υπόλοιπα κόμματα υπερψήφισαν.

Πηγή: iefimerida.gr 

Σημειωτέον πως από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας είχε εκδοθεί η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ χθες καταψήφισε την τροπολογία για την οικονομική ενίσχυση 600 ευρώ στο σύνολο του ένστολου προσωπικού του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Φαίνεται ότι οι γνωστές εμμονές του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στο ένστολο προσωπικό δεν του επιτρέπει να συμφωνήσει στην οικονομική ενίσχυσή του κι ότι ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί με τίποτα να ξεκολλήσει από τη λογική του “όχι σε όλα”»!

Διαβάστηκε 325 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 11:56
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/